10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΔΙ

 1. Ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα για όλες τις εξελίξεις και τα θέματα που αφορούν την διαμεσολάβηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσω της ιστοσελίδας μας έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε όλες τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις στα θέματα που αφορούν το θεσμό και να υποβάλετε τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας.
 2. Ενισχύετε την θεσμική παρουσία ΣΕΔΙ και τον ρόλο του ως συνομιλητή της πολιτείας για κάθε απόφαση που ρυθμίζει το πλαίσιο λειτουργίας του θεσμού στην Ελλάδα καθώς και για κάθε πρωτοβουλία προώθησης και προβολής της διαμεσολάβησης.
 3. Αποκτάτε το δικαίωμα συμμετοχής στο ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Σ.Ε.ΔΙ μέσα από το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε προβολή και επαγγελματική αναγνωρισιμότητα και να συνδεθείτε με πολίτες και επιχειρήσεις που επιθυμούν να επιλύσουν τις διαφορές τους με διαμεσολάβηση.
 4. Λαμβάνετε ενημερωτικά Newsletters με ειδήσεις σχετικά με την διαμεσολάβηση και τις δράσεις του συνδέσμου.
 5. Έχετε τη δυνατότητα ανάρτησης άρθρων και μελετών σας σχετικά με τα θέματα της εναλλακτικής επίλυσης των διαφορών και διαχείρισης του ατομικού σας λογαριασμού.
 6. Απολαμβάνετε εκπτώσεις στο κόστος εγγραφής συνεδρίων και ημερίδων με τους φορείς οργάνωσης των οποίων συμβάλλεται κεντρικά ο σύνδεσμος.
 7. Αποκτάτε πρόσβαση σε αρχεία, υποδείγματα, εκδόσεις και υλικό που διατίθεται για χρήση μόνο στα μέλη του Συνδέσμου.
 8. Δικτυώνεστε με συναδέλφους διαμεσολαβητές από ολόκληρη την Ελλάδα αποκτώντας την ευκαιρία για περισσότερες επαγγελματικές συνεργασίες.
 9. Αξιοποιείτε τις διασυνδέσεις του συνδέσμου με εγχώριους και ξένους φορείς, οργανώσεις, ιδρύματα και διαμεσολαβητές.
 10. Συνδέεστε με το κύρος ενός επίσημου θεσμικού οργάνου του χώρου της διαμεσολάβησης.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΔΙ

Για να γίνετε μέλη του Σ.Ε.ΔΙ αρκεί να συμπληρώσετε μια απλή ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, επιλέγοντας ανάλογα την απλή ή την premium εγγραφή. Η συνδρομή είναι δωρεάν για την απλή εγγραφή και τριάντα (30) ευρώ ετησίως για την premium εγγραφή, για τα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν με ανάρτηση των στοιχείων τους στο Δίκτυο Διαμεσολαβητών. Η καταβολή της συνδρομής στην premium εγγραφή μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους: 

  1. Με επώνυμη κατάθεση στο λογαριασμό του Σ.Ε.ΔΙ στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στον αριθμό λογαριασμού 6717-135814-486 (ΙΒΑΝ: GR40 0171 7170 0067 1713 5814 486)
  2. Αυτοπροσώπως με επίσκεψη στα γραφεία του Συνδέσμου στην οδό Καλαποθάκη 6, 2ος όροφος, (Δευτέρα έως Πέμπτη 10.00 – 15.00). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΣΕΔΙ μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή τηλεφωνικά στο 2310 508383 (fax 2310 512612)