Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή, πρώτη εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Διαμεσολαβητών για την προώθηση της διαμεσολάβησης. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

 


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Θεσσαλονικης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής του θεσμού της Διαμεσολάβησης και των δράσεων του Συνδέσμου μας. Παραβρέθηκαν επίσης Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι γειτονικών Δήμων, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι του Δ.Σ.Θ. και πρόεδροι Επιμελητηρίων. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία τριών "Συμπαραστατών του Δημότη" και συγκεκριμένα των Δήμων Θεσσαλονίκης, Κοζάνης και Δέλτα που είναι πρόθυμοι να εφαρμόσουν στην πράξη και να διαδώσουν τη Διαμεσολάβηση.


Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία τους και τη στήριξη τους.

 

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε όλους τους απλούς πολίτες, ιδιώτες και επιχειρηματίες, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης. Η εντυπωσιακή τους παρουσία δείχνει ότι ο κόσμος αναζητά έναν άλλο τρόπο επίλυσης των διαφορών του και διψάει για ενημέρωση. 


Με την προβολή της εκδήλωσης μας απο τα Μ.Μ.Ε. ( ΣΚΑΙ, ΝΕΡΙΤ, ΕΤ3, TV 100, FM 100, FOCUS FM κ.λ.π.) ανοίγει ο δρόμος μαζικής προβολής του θεσμού στο ευρύ κοινό.

 

Ο ΣΕΔΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Οι δράσεις του Συνδέσμου μας θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα. Μείνετε συντονισμένοι. ‪#‎ΣΕΔΙ‬ ‪#‎diamesolavisi‬ ‪#‎mediation‬