Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαμεσολαβητών διοργανώνει αυτόνομα ή σε συνεργασία με άλλους φορείς, εκδηλώσεις ενημέρωσης, συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες, ανοιχτές δημόσιες συζητήσεις με πολίτες και επιχειρήσεις, εργαστήρια πρακτικής άσκησης διαμεσολαβητών καθώς και ενέργειες προβολής και προώθησης του θεσμού της διαμεσολάβησης.

 

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαμεσολαβητών συμμετέχει με ειδική ενότητα για τη διαμεσολάβηση στο Διεθνές συνέδριο που διοργανώνουν από κοινού το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Παγκόσμια Τράπεζα και η Διεθνής Ομοσπονδία Τοπογράφων, στις 19-20 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αθήνα στο κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου, σε μια προσπάθεια προώθησης της εναλλακτικής επίλυσης στις διαφορές ακίνητης περιουσίας.

 

 

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαμεσολαβητών (ΣΕΔΙ) έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση με θέμα: «Η Διαμεσολάβηση στην καθημερινότητα του πολίτη και της επιχείρησης» που συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο (Αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος).

 

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαμεσολαβητών (ΣΕΔΙ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Οι μηχανικοί γνωρίζουν τη διαμεσολάβηση: νέοι δρόμοι στο επάγγελμα και στην επίλυση των διαφορών» την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ στην Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου 49

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαμεσολαβητών καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου να παραβρεθούν στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ με ομιλητή τον διεθνούς φήμης Καθηγητή του Πανεπιστημίου Hamline των ΗΠΑ, Giuseppe De Palo. 

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή, πρώτη εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Διαμεσολαβητών για την προώθηση της διαμεσολάβησης. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.